+355 4 23 88 931


Wavelight EX500 Excimer Laser - Teknologjia më e re, më e mira për sytë tuaj. Lexo me shume


Transplanti i kornesë, tashmë më pranë se asnjëherë për të gjithë rajonin. Lexo me shume


Lentet multifokale dhe lente të tjera premium, të firmave Lider në botë, i gjeni në Klinikën Gjermane të Syrit, Tiranë. Lexo me shume


Kanaloplastika, teknika kirurgjikale më e re në trajtimin e glaukomës, tani edhe në Shqipëri. Lexo me shume
Jam i befasuar nga cilësia e shërbimit dhe mikëpritja në Klinikën Gjermane të Syrit.
Një falenderim për Dr. Minirin dhe stafin mjekësor që u kujdes për nënën time.

Me respekt
Armand Shkullaku

Pranova me dëshirën dhe kënaqësinë më të madhe të bëhem pjesë e faqes së web të Klinikës Gjermane të Syrit duke qenë i sigurt se bëhem pjesë e një promovimi të lartë cilësor në tregun e shkencës okulistike. Unë u bëra pacient i kësaj klinike duke bërë operacion sytë e mi me dëshirën time dhe me garancinë absolute që të jep një mjek me arritje të shkëlqyera si doktor Miniri. E falenderoj nga zemra për kujdesin dhe punën e shkëlqyer që ka bërë me mua. Një falenderim i pakursyer edhe për stafin e mrekullueshëm. Faleminderit!

Me respekt
Stefi Prifti
Diabeti dhe syri

Dr. Valbon Ajazaj, mr.sci, Oftalmolog

Lexo me shume
Dr. Blerina Kambo ne 'Takimi i Pasdites'

Syze optike, lente apo kirurgji?

Lexo me shume